Het gezelligste begin van de korte dagen
Cosy moments - By Spaas

Kruip lekker in de zetel en bingwatch een volledige serie

Een dagje heerlijk voor tv hangen en je favoriete serie verslinden – dat is exact wat je nodig hebt tijdens jouw Cosy Sunday. Ontdek hier 5 Netflix-series die je moet gezien hebben. En steek ook enkele heerlijke geurkaarsen aan die je meenemen doorheen de spannende Netflix-avonturen.

Bingewatch een volledige serie

1. La Casa de Papel

De hitserie La Casa de Papel is een van de beste Netflix series. De eerste twee delen gingen over El Profesor die met acht criminelen de grootste overval in de Spaanse geschiedenis pleegt: de bezetting van de Koninklijke Munt van Spanje. In de munt wordt enorm veel geld gedrukt (zo'n 2,4 miljard euro), dat uiteindelijk naar buiten is gesmokkeld. Nét op tijd, want de politie zat de criminelen al flink op de hielen.

2. When they see us

When They See Us is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat de VS in zijn greep hield. De serie gaat over vijf tieners met een diverse achtergrond, die zijn veroordeeld voor een verkrachting die ze niet hebben gepleegd. De zaak wordt ook wel Central Park Five genoemd. Een aangrijpende serie die je zeker een van de beste Netflix series van dit jaar kunt noemen.

3. Zone Blanche

De Frans-Belgische serie Zone Blanche (ook bekend als Black Spot) is een van de beste Netflix series in de categorie misdaad waarin een politie-inspecteur en een excentrieke nieuwe Officier van Justitie een reeks moorden onderzoeken in een afgelegen Frans dorpje aan de rand van een bos.

4. Black Mirror

Black Mirror is de succesvolle anthropologieserie met elke aflevering een afzonderlijk verhaal over de snelle evolutie in technologie en een blik in wat een nabije toekomst kan inhouden. Black Mirror lijkt systematisch alle grote vragen af te gaan die de huidige technologische ontwikkelingen ons stellen. Wat doen sociale media met ons, wat is de invloed van de grote techbedrijven op de democratie, willen we een samenleving waarin robots zelfstandig op zoek gaan naar een slachtoffer?

5. Stranger Things

In 1983 verdwijnt de twaalfjarige Will Byers op mysterieuze wijze in het stadje Hawkins in Indiana. We volgen zijn moeder Joyce en agent Jim Hopper, maar vooral Wills vrienden en mede-nerds Mike, Lucas en Dustin (gewapend met fietsen, walkietalkies en zelf geknutselde katapulten) tijdens een met steeds meer horror en hocus pocus doordrenkte zoektocht. De overheid en de Russen weten stiekem al wat meer.

Een dagje heerlijk voor tv hangen en je favoriete serie verslinden – dat is exact wat je nodig hebt tijdens jouw Cosy Sunday.

Poll
Hoe spendeer jij je zondag?
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen

Kortingsbon

by Kortingsbon by Spaas
Download hier je kortingsbon om het op Cosy Sunday ook bij jou thuis met Spaas kaarsen gezellig te maken.
Blijf op de hoogte schrijf je in op de nieuwsbrief van Spaas