Het gezelligste begin van de korte dagen
Cosy moments - By Spaas

Laat je meeslepen door de beste Disneyfilms voor jong en oud

De films van Disney zijn één voor één klassiekers voor jong en oud. Kruip lekker in de zetel, dekentjes erbij en laat je betoveren door de magische wereld van Disney. Steek een kaarsje in een vanillegeur aan, want vanille prikkelt het verbeeldingsvermogen en de fantasie.

Disneyfilms voor jong en oud

Ontdek 5 Disney films die je al vergeten was maar waarmee je heel het gezin, jezelf of jij en je partner kan entertainen op een koude zondagmiddag.

Piratenplaneet

Jim Hawkins krijgt een legendarische schatkaart in handen die leidt tot een zoektocht door het heelal naar de piratenschat van de legendarische kapitein Flint. Als kajuitjongen aan boord van een schitterend zonnegaljoen ontfermt de bionische John Silver zich over hem. Onder zijn vaderlijke leiding ontwikkeld Jim alle kwaliteiten van een goede ruimte-ontdekkingsreiziger. Samen met zijn kameraad Morph, de grappige robot B.E.N. en de slimme kapitein Amelia vinden ze een schat die groter is dan ze ooit hadden gedacht...

Brother Bear

Aan het einde van de ijstijd staat de jonge krijger Kenai op het punt volwassen te worden. Na zijn rituele overgangsceremonie is hij officieel een volwassen man, inclusief totem. Maar omdat hij een beer vermoordt, wordt hij door hogere geesten in een beer veranderd. Als beer leert hij op een avontuurlijke wijze de belangrijke lessen van het leven.
Keizer Kuzco
Een hilarische komedie over een verwende Inka-keizer die in een lama wordt veranderd en moet leren om niet langer een arrogante dwaas te zijn.

Hercules

De mythische Hercules raakt zijn onsterfelijkheid kwijt en wordt niet op Olympus opgevoed, maar op aarde, waar hij de confrontatie aan moet gaan met Hades en allerlei monsters.

Atlantis: De verzonken stad

1914: Milo Tatch denkt dat hij de locatie heeft gevonden van het legendarische Verloren Continent. Een excentrieke miljonair geeft Milo een crew, zodat hij zijn theorie kan testen. Wanneer ze Atlantis vinden blijkt dat de cultuur langzaam uitsterft, omdat de bewoners hun oude geschriften, waarin hun mysterieuze krachtbron wordt beschreven, niet meer kunnen lezen.

Kruip lekker in de zetel, dekentjes erbij en laat je betoveren door de magische wereld van Disney.

Poll
Hoe spendeer jij je zondag?
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen

Kortingsbon

by Kortingsbon by Spaas
Download hier je kortingsbon om het op Cosy Sunday ook bij jou thuis met Spaas kaarsen gezellig te maken.
Blijf op de hoogte schrijf je in op de nieuwsbrief van Spaas