Het gezelligste begin van de korte dagen
Cosy moments - By Spaas

Kruip gezellig in de zetel en verlies jezelf in een goed boek

Een goed boek, dat is een verhaal dat je volledig meesleept, je doet vergeten waar je bent en je meeneemt doorheen een rollercoaster van emoties. Ben je nog op zoek naar de perfecte lectuur voor je Cosy Sunday, ontdek dat onze favoriete boeken die je zullen meezuigen naar een andere wereld. Oh, en vergeet niet een hoop kaarsjes aan te steken voor extra sfeer!

Duik in de zetel met een goed boek

1. Lean in - Vrouwen, werk en de weg naar succes, Sheryl Sandberg

Topvrouw van Facebook Sheryl Sandberg beschrijft de obstakels voor vrouwen op weg naar de top. Daarvoor put ze niet alleen uit wetenschappelijk onderzoek maar vooral ook uit eigen ervaringen, die ze met veel humor en zin voor zelfrelativering beschrijft. Niet met een wijzend vingertje dus.

2. De zomer zonder mannen, Siri Hustvedt

Een boek voor iedereen die een girls only weekend (of vakantie) op de planning heeft staan. Mia Fredricksen maakt de nachtmerrie van elke vrouw mee: haar man heeft haar bedrogen met veel jongere vrouw. En wat doe je dan? Juist ja, je boeltje pakken en vol zelfmedelijden terug naar je geboorteplaats. Tijdens deze zomer leert ze een heleboel mensen (opnieuw) kennen, en probeert ze met een frisse blik weer naar het leven te kijken.

3. Verloren vrouw, Gillian Flynn

Wie in de mood is voor een serieuze dosis mysterie (en de fantastische verfilming nog niet heeft gezien), is ‘Verloren vrouw’ een grote aanrader. Op de dag van hun vijfde huwelijksverjaardag ontdekt Nick Dunne dat zijn vrouw, Amy, vermist is. Het duurt niet lang vooraleer het detectivewerk van de plaatselijke politie zijn schijnbaar perfecte huwelijk genadeloos ten val brengt. En dan rest de vraag: heeft Nick zijn vrouw vermoord?

4. De eerste dag, David Nicholls

Emma en Dexter ontmoeten elkaar op 15 juli in 1988 en beleven een onvergetelijke nacht. In de daaropvolgende jaren houden ze contact, waarbij ze ieder jaar op één dag, 15 juli, afspreken. Hun innige band blijft standhouden, al krijgen de twee wel met de nodige ups en downs te kampen. Zullen ze toch ooit voor elkaar kiezen? Een doosje papieren zakdoekjes is trouwens geen overbodige luxe.

5. Not That Kind Of Girl, Lena Dunham

Ja, ook celebrities hebben dezelfde harde weg der pubertijd afgelegd. In haar boek ‘Not That Kind Of Girl’, beschrijft Lena Dunham (ja, die van ‘Girls’) de belangrijke hoofdstukken in haar leven. De strijd tegen overgewicht, gezond leven, jezelf zijn, verliefd worden, ... En dat alles op een bijzonder lichtvoetige en grappige manier, onder het motto: celebrities zijn ook maar mensen.

Oh, en vergeet niet een hoop kaarsjes aan te steken voor extra sfeer!

Poll
Hoe spendeer jij je zondag?
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen

Kortingsbon

by Kortingsbon by Spaas
Download hier je kortingsbon om het op Cosy Sunday ook bij jou thuis met Spaas kaarsen gezellig te maken.
Blijf op de hoogte schrijf je in op de nieuwsbrief van Spaas