Het gezelligste begin van de korte dagen
Cosy moments - By Spaas

Breng een bezoekje aan oma en opa

Wil je iemand heel blij maken op Cosy Sunday? Ga dan nog eens langs bij je lieve grootouders. Uit studies is gebleken dat tijd doorbrengen met familie helpt stress te reduceren. Een perfecte bezigheid op Cosy Sunday dus.

Een bezoek aan de grootouders

Spring even binnen op zondagmiddag voor een tas koffie of maak samen een fijne wandeling. Allicht hebben ze wat lekkers voor je klaarstaan, en zo niet, dan voorzie je zelf toch gewoon enkele lekkere dingen met een zondagse verwennerij, zoals koffiekoeken vers van de bakker?

We hebben ook een hoop prachtige wandelingen verzameld die je samen met je familie kan doen. Zijn je grootouders nog fit genoeg? Dan kan je de quality time perfect combineren met een frisse herfstwandeling.

Een andere leuke activiteit is een spelletjesnamiddag. Haal die spelborden boven en maak wat plezier met elkaar. Met een spel kaarten kan je al een hoop spellen spelen. Wij hebben alvast enkele suggesties klaarliggen van gezelschapsspelletjes die je kan spelen.

Wil je hen echt verrassen, doe ze dan een kaarsje als cadeau. Zomaar, omdat het kan. En het zorgt ook nog eens voor een gezellig moment met zijn allen! Wedden dat ze heel erg gecharmeerd zullen zijn?

Poll
Met wie maak jij het graag gezellig op zondag?
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen

Kortingsbon

by Kortingsbon by Spaas
Download hier je kortingsbon om het op Cosy Sunday ook bij jou thuis met Spaas kaarsen gezellig te maken.
Blijf op de hoogte schrijf je in op de nieuwsbrief van Spaas