Het gezelligste begin van de korte dagen
Cosy moments - By Spaas

Kom volledig tot rust in een ontspannend bad met heerlijke geurkaarsen

Alles rondom ons gaat zo snel, dat we soms vergeten even stil te staan bij onszelf. Hoogtijd voor een ontspannend bad! Laat het bad vollopen, voeg wat badschuim toe, steek de kaarsjes aan en laat de muziek rustig spelen op de achtergrond.

Een ontspannend bad met heerlijke geuren

Thuiskomen na een vermoeiende dag op het werk, op tijd een heerlijke maaltijd op tafel toveren, de kids helpen met hun huiswerk, én tussendoor hier en daar nog wat rommelen. Tot slot kruip je in je bed met nog een ellenlang to-do lijstje in je hoofd en al snel staat ook de volgende dag al volledig volgepland. Herkenbaar? Dan is het dringend tijd om nog eens op jezelf te ontspannen.

Vier ingrediënten voor een heerlijk ontspannen badmoment op jezelf:

Warm water werkt therapeutisch voor het ontspannen van je spieren. Net daarom voel je je vaak als herboren wanneer je uit bad komt. Een bad nemen is heerlijk relaxen, tijd nemen voor jezelf en opwarmen tijdens de koude wintermaanden. De ideale mix voor een heerlijke Cosy Sunday.

Met deze vier tips ben je ontspannen in no-time:
  • Water perfect op temperatuur: kies voor een temperatuur rond de 37° à 39° graden. Vergeet niet om het badschuim al toe te voegen tijdens het vollopen van het bad voor extra veel schuim.
  • Ontspannen muziek op de achtergrond: open die Spotify app en zet je favoriete playlist op. Of een heerlijk meditatiemuziekje, als je in een extra exotische bui bent.
  • Kaarslicht voor de mood: dim de lichten, plaats wat kaarsjes op de badrand, en verdwijn in het sop. Niets zet zo'n perfecte ontspannen mood als wat kaarslicht.
  • Relaxerende geuren als therapie: geuren kunnen een grote invloed hebben op je humeur, dus kies voor kaarsen en geurstokjes die heerlijk ontspannend werken. De Hammamreeks van Spaas zorgt ervoor dat je je badkamer omtovert tot een echte Spa, met verfrissende en kalmerende geuren van Eucalyptus en munt.

Geuren kunnen een grote invloed hebben op je humeur, dus kies voor kaarsen en geurstokjes die heerlijk ontspannend werken.

Poll
Welke kaarsjes van Spaas gebruik jij in jouw badkamer?
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen

Kortingsbon

by Kortingsbon by Spaas
Download hier je kortingsbon om het op Cosy Sunday ook bij jou thuis met Spaas kaarsen gezellig te maken.
Blijf op de hoogte schrijf je in op de nieuwsbrief van Spaas