Het gezelligste begin van de korte dagen
Cosy moments - By Spaas

Deel een romantisch diner bij kaarslicht met je partner

Wanneer is de laatste keer dat je nog eens een romantisch avondje onder jullie twee had? Als het antwoord is "alweer een tijdje geleden", dan is het hoog tijd voor wat quality time! Ga voor de wow-factor en verras je partner met een intiem diner bij kaarslicht. Leer elkaar weer helemaal opnieuw kennen boven het flikker van kleine vlammetjes, en kruip wat dichter bij elkaar...

Romantisch diner bij kaarslicht

Romantiek gaat over een totaal gevoel. Blijf lekker thuis en verras je partner aan je eigen eettafel met een romantisch etentje. Zorg voor de vier eenvoudige basics en de rest is aan jullie twee.

Stap 1: het menu

Hou het simpel maar lekker. Je hoeft heus niet de hele dag staan koken om iets geweldigs op tafel te toveren. Een hoop kleine hapjes of tapas kan al voldoende zijn. Of een heerlijke pasta met kaas- of tomatensaus, kan je snel op tafel toveren en stelt nooit teleur. Sta niet te lang in de keuken, maar spendeer de tijd vooral aan elkaar. Heb je het graag wat informeler, waarom geen kaas en wijn aan de salontafel?

En als koken echt je ding niet is, dan bestel je toch gewoon online?

Stap 2: de tafelsetting

Een wit of beige tafelkleed geeft een gevoel van luxe. Combineer met rode (stoffen) servetten om een romantische mood te scheppen, rood is immers de kleur van de liefde.

Haal je mooiste servies uit de kast en schenk wat extra aandacht aan de tafelsetting. Misschien kan je zelfs een bosje bloemen op tafel toveren?

Stap 3: kaarsjes, veel kaarsjes

Natuurlijk zet je kaarsjes op eettafel, veel kaarsjes. Maar denk ook aan de plaatsen rondom jullie: op de kast, de salontafel, in de keuken,… Houd het wel altijd veilig: zet de kaarsjes desnoods in glazen potjes of vaasjes.
De ultieme romantische kaarsen zijn festilux kaarsen of tafelkaarsen. Hun klassieke uitstraling zorgt voor een zekere elegantie op je tafel. Maar ook theelichtjes in mooie houdertjes verspreid over de tafel, rustieke kaarsen en kaarsen in glas kunnen voor een sfeervolle avond zorgen. Eigenlijk kan je hier weinig verkeerd doen: kaarsjes zijn altijd gezellig

Stap 4: de muziek

Zet op de achtergrond wat zachte muziek op, dit doorbreekt de stilt en kan meteen de juiste sfeer zetten. Op Spotify vind je vast een romantische playlist, of zet deze YouTube video op de achtergrond op:

Wanneer is de laatste keer dat je nog eens een romantisch avondje onder jullie twee had? Als het antwoord is "alweer een tijdje geleden", dan is het hoog tijd voor wat quality time!

Poll
Met wie maak jij het graag gezellig op zondag?
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen

Kortingsbon

by Kortingsbon by Spaas
Download hier je kortingsbon om het op Cosy Sunday ook bij jou thuis met Spaas kaarsen gezellig te maken.
Blijf op de hoogte schrijf je in op de nieuwsbrief van Spaas