Het gezelligste begin van de korte dagen
Cosy moments - By Spaas

Wegdromen bij een spannend verhaal en heerlijke geurkaarsen

Voorlezen aan je kind is een bijzonder moment. Een voorleesmoment bevordert de band tussen ouder en kind en biedt het kind een moment van rust en veiligheid. Daarbij stimuleert voorlezen onder meer het inlevingsvermogen van kind, de sociale ontwikkeling en het taalgevoel.

Verhaaltjes voorlezen met een kaarsje erbij

Versterk dit moment door er een kaarsje aan toe te voegen. Maak er een ritueel van om voor het voorleesmoment een kaarsje aan te steken en rustig te worden. Kinderen hechten veel belang aan deze rituelen en je leert hen meteen dat ze momenten mogen nemen voor zichzelf om te genieten. Wist je trouwens dat rituelen dit jaar het thema zijn van de voorleesweek?

Gebruik een geurkaarsje om de fantasie van je kind extra te prikkelen. Geuren zijn sterk geassocieerd met herinneringen, waardoor een geur toevoegen aan een verhaal het inlevingsvermogen versterkt.

Een avontuurlijk verhaal

Kies voor Mist of Nostalgia, de combinatie van zeezout en citrus zorgt voor een prikkeling van de hersenen en doet denken aan de frisse buitenlucht. Met deze geur gaat je kind in gedachten helemaal mee in de avontuurlijke reis.

Voorlezen aan je kind is een bijzonder moment. Een voorleesmoment bevordert de band tussen ouder en kind en biedt het kind een moment van rust en veiligheid.

Een fantasieverhaal

Voor extra veel fantasie kies je voor geuren die vanille bevatten. Sensual Blush, die vanille combineert met mirre, is daarom de perfecte partner voor verhalen vol eenhoorns, magie, elfen en draken.

Een emotief verhaal

Om het inlevingsvermogen van je kind te verscherpen, brand je best Relax & Relieve, wat de rustgevende geur van bergamotthee bevat. Op deze manier kan je kind met een helder hoofd meedenken met het verhaal, en zich inleven in de persoonlijke belevenissen van het hoofdpersonage.

Een vrolijk dierenverhaal

Kies voor de geur van exotische vruchten van Sparkling Times wanneer je in een knotsgek dierenverhaal duikt. De zoete exotische geuren doen je kind helemaal in de natuur en het dierenrijk wanen.

Poll
Hoe spendeer jij je zondag?
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen

Kortingsbon

by Kortingsbon by Spaas
Download hier je kortingsbon om het op Cosy Sunday ook bij jou thuis met Spaas kaarsen gezellig te maken.
Blijf op de hoogte schrijf je in op de nieuwsbrief van Spaas