Het gezelligste begin van de korte dagen
Cosy tips - By Spaas

4 Gezellige Cosy Sunday momenten met je partner

We hebben het vaak over me-time, maar we-time is minstens even belangrijk. Wist je dat 1 op de 3 Belgen meer tijd spendeert met zijn partner tijdens de koudere dagen?

4 Gezellige momenten met je partner

Tijd is vaak een knelpunt doordat we druk bezig zijn met 101 dingen tegelijkertijd: denk maar aan je werk, gezin, vrienden, familie… We krijgen het steeds drukker en al snel wordt tijd voor elkaar op de laatste plaats geschoven en sneuvelt die ene filmavond met zijn tweetjes onder de tijdsdruk die we dagelijks ervaren. Dit moet stoppen, want te weinig tijd hebben voor elkaar kan leiden tot catastrofale gevolgen. Plan een moment in om elkaar te herontdekken en geniet van elkaars gezelschap tijdens een romantisch avondje.

1. Uitgebreid romantisch tafelen

Wanneer is de laatste keer dat je nog eens een romantisch avondje onder jullie twee had? Als het antwoord is "alweer een tijdje geleden", dan is het hoog tijd voor wat quality time! Ga voor de wow-factor en verras je partner met een intiem diner bij kaarslicht. Leer elkaar weer helemaal opnieuw kennen boven het flikker van kleine vlammetjes, en kruip wat dichter bij elkaar...
>> Lees meer

2. Wegdromen bij een film met kaarslicht

Niets gezelliger dan knus onder een dekentje met je favoriete film en de liefde van je leven. Helaas is het kiezen van de film een veel moeilijkere opgave. Wij doen alvast een aanzet met onze favoriete films!
>> Lees meer

3. Een frisse wandeling

Eerder fan van een actieve zondag? Kies dan voor een heerlijke wandeling met zijn tweetjes. Het is dé tijd van het jaar om tijdens een prachtige wandeling volledig tot rust te komen. Een frisse herfstwandeling kan altijd deugd doen. Wij stippelden 3 routes voor jullie uit om te gaan wandelen tijdens Cosy Sunday.
>> Lees meer

4. Ontbijt op bed

Absolute verwennerij is het, om op zondag ontbijt op bed te krijgen. Het is een fantastische manier om te tonen dat je elkaar graag ziet. Leg alvast een boodschappenlijstje klaar als hint, of stuur je partner op tijd naar de bakker op zondagochtend. Om het nog gemakkelijker te maken, stelde wij alvast een boodschappenlijstje op. Oh ja, en plaats de slaapkamer vol met kaarsjes. Veel kaarsjes!
>> Lees meer

Poll
Hoe spendeer jij je zondag?
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen

Maak kans op een gratis spaas Cosy Sunday kaarsenpakket

Geef ons jouw tip om er een perfecte cosy Sunday van te maken

Ik neem deel aan de wedstrijd Maak kans op een gratis spaas Cosy Sunday kaarsenpakket
Blijf op de hoogte schrijf je in op de nieuwsbrief van Spaas