Het gezelligste begin van de korte dagen
Spaas kaarsen

Hier brandt de kaars sinds 1853

Sinds het ontstaan als een kleine, lokale kaarsenfabrikant in 1853 in het Limburgse Hamont, is Spaas uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese spelers op de markt van de kaarsen. Al meer dan 165 jaar is het bedrijf gestaag blijven groeien. Met meer dan 250 medewerkers is Spaas niet alleen marktleider in België, maar ook een gerespecteerde leverancier met een sterke basis in Europa. Spaas is al die jaren een krachtig familiebedrijf gebleven. Vandaag staat de vijfde generatie aan het roer. Naast de productie-eenheid in Hamont is er ook een fabriek in Polen en is er een salesorganisatie gericht op Europa.

Missie en Waarden

Spaas wil mensen verrassen en inspireren met sfeerbrengers die een vleugje warmte aan hun leven toevoegen. Door in te spelen op de hedendaagse trends, kan elke consument zijn woning personaliseren met kaarsen uit het uitgebreide Spaas-assortiment. Daarom biedt Spaas kaarsen en accessoires in verschillende kleuren, vormen en geuren en kan de consument voor elke seizoen of gebruiksmoment de geschikte kaarsen vinden.


Onze geschiedenis

Van wasblekerij naar een geautomatiseerde kaarsenfabriek: toen Hendrik-Jan Spaas in 1853 begon met het bleken van bijenwas had hij wellicht nooit gedacht dat we vijf generaties later nog steeds zouden bouwen op zijn fundament.


Kwaliteit

Spaas heeft een uitstekende reputatie als het gaat om de kwaliteit van onze kaarsen. We vinden het belangrijk om producten aan te bieden die doen wat beloofd wordt, op een veilige manier. Bekijk enkele tips om de kwaliteit van kaarsen te herkennen. >> Lees meer


Maak kans op een gratis spaas Cosy Sunday kaarsenpakket

Geef ons jouw tip om er een perfecte cosy Sunday van te maken

Ik neem deel aan de wedstrijd Maak kans op een gratis spaas Cosy Sunday kaarsenpakket
Blijf op de hoogte schrijf je in op de nieuwsbrief van Spaas